Natalitatea in scădere în Dâmboviţa

În ultima lună analizată, respectiv septembrie 2017, principalele fenomene demografice în Dâmboviţa au fost caracterizate de o scădere a numărului naşterilor şi al deceselor comparativ cu luna precedentă. De asemenea, sporul natural a fost negativ în luna septembrie 2017, decedaţii având un excedent faţă de născuţii-vii cu 17 persoane.
Concret, în luna septembrie 2017 s-a înregistrat naşterea a 412 copii, cu 52 mai puţini decât în luna august 2017 iar numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate a fost de 429, cu 42 mai puţine decât în luna august 2017. În acelaşi interval s-a înregistrat un singur deces la copii cu vârsta sub un an.
Tot în luna septembrie, la oficiile de stare civilă au fost încheiate 550 căsătorii, cu 59 mai puţine decât în luna august 2017, iar prin hotărâri judecătoreşti definitive au fost pronunţate 75 de divorţuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMEMORAREA UNUI EROU DIN CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL, LA RĂZVAD

Miercuri, 22 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, la împlinirea a 75 de ani de la moartea eroică a căpitanului Apostol Nicolae, în cel de-al Doilea Război Mondial, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor, filiala Dâmboviţa, împreună cuParohia Răzvadul de Jos şi Primăria Comunei Răzvad au organizat o […]