Muzeul Veteranilor de la Mănăstirea Dealu

Săptămâna viitoare va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare şi Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, judetul Dâmboviţa. Evenimentul aparţine Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sf. Mare Mucenic Dim-itrie, Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D), din România, şi va fi unul pe măsuraaşteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici. Ziua va fi marcată de un spectacol aviatic cu elicoptere şi paraşutişti, precum şi de un activant şi interactiv concurs de airsoft pentru copii. La Muzeul Veteranilor veţi putea viziona arme, uniforme, tehnică militară, fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operaţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate finale Bacalaureat: Unul din trei candidaţi a picat cu brio. Niciun absolvent de la Liceul Tehnologic Cojasca n-a fost în stare să promoveze Examenul de Bacalaureat!

Potrivit ISJ Dâmboviţa, rezultatele finale obţinutede absolvenţii studiilor liceale la probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2021) au fost afişate astăzi, 9 iulie, în centrele de examen şi pe site-ul dedicat.La nivelul judeţului Dâmboviţa, rata de promovare a crescut la 65,65% (+ 1,35%, comparativ cu rezultatele iniţiale […]