Municipiul Târgoviște găzduiește etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană și limba rusă

Date:

În perioada 20-26 aprilie, Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște organizează Olimpiada Națională de limba germană modernă, etapa națională, și Olimpiada Națională de limba rusă modernă, etapa națională, în perioada 23-26 aprilie 2024, două competiții de excelență care urmăresc dezvoltarea competențelor lingvistice, a creativității elevilor, a inteligenței lingvistice și a competențelor sociale și civice.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de limba germană modernă a avut loc sâmbătă, 20 aprilie 2024,  în Amfiteatrul Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște. Pentru a doua competiție, deschiderea va avea loc marți, 23 aprilie, în aceeași locație.

Festivitatea de premiere pentru cele două olimpiade se va desfășura în data de 26 aprilie 2024, ora 9.00,  în Amfiteatrul Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște.

La Olimpiada Națională de limba germană modernă vor participa 120 de elevi, iar la Olimpiada Națională de limba rusă modernă, 39 de elevi, loturile olimpice fiind însoțite de profesorii din județele participante.

Din județul Dâmbovița va participa la etapa națională a Olimpiadei Naționale de limba germană modernă o elevă a Colegiului Național ,,Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...