Municipalitatea premiază excelenţa în Educaţie

Pentru al treilea an consecutiv, Primăria Municipiului Târgovişte organizează „Gala Performanţei în Educaţie”. Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 17, şi va fi găzduit de Teatrul „Tony Bulandra”.
Cristian Stan, primarul oraşului, a apreciat că premiile vor fi decente şi vor fi recompensate atât performanţele individuale, cât şi acelea obţinute în echipă. Aşa cum s-a procedat şi la ediţiile anterioare, vor fi recompensaţi cu premii în bani şi profesorii îndrumători şi antrenorii. Vor fi acordate 46 de premii I, 54 de premii II, 33 de premii III şi 55 de menţiuni, precum şi stimulente pentru medaliaţii cu aur, argint şi bronz la competiţii naţionale.
Pentru premiul I se vor acorda 3000 de lei pentru elevi şi câte 1500 lei pentru profesori, premiul II aduce o recompensă de 2000 lei, respectiv 1000 lei prntru îndrumător iar premiul III este de 1500 lei pentru elev şi 500 lei pentru profesor. În cazul echipelor, premiul I este de 5000 de lei, la care se adaugă un stimulent financiar de 1500 lei pentru antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MUZEELE COMPLEXULUI NAŢIONAL MUZEAL "CURTEA DOMNEASCĂ" VOR FI DESCHISE A DOUA ZI DE RUSALII

Sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt asupra ucenicilor Domnului, numită în popor Rusalii, reprezintă un prilej deosebit pentru dâmboviţenii şi turiştii care doresc să afle informaţii importante despre istoria vechii Cetăţi de Scaun. Pentru ei sau pentru cei care doresc să petreacă această sărbătoare într-un mod aparte, muzeele aflate în administrarea Complexului […]