Municipalitatea este pregătită: 250 de oameni și 60 de utilaje pot interveni în orice moment pentru deszăpezire!

0 0

Cu două săptămâni înainte de debutul calendaristic al iernii, primarul Cristian Stan a făcut o trecere în revistă a capacității de intervenție a administrației publice locale pentru activitatea de deszăpezire a Municipiului Târgoviște. Concluzia a fost că, la fel ca în anii precedenţi, Dănuț Badea, directorul Direcției de Salubritate, a fost atent la toate detaliile, fiind pregătite să iasă în orice moment pe teren atât utilajele, cât și resursa umană.
La acest moment nu avem precipitații sub formă de ninsoare însă, în perioada următoare, cu siguranță vom avea. Vreau să precizez încă de la început faptul că administrația publică locală târgovișteană este pregătită. Avem stocuri suficiente de combustibil, clorură de calciu, de sare și de nisip, încât să putem face față oricărei provocări în iarna care urmează. Vreau să mai precizez și faptul că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC pe ceea ce înseamnă activitatea de curățare și îndepărtare a zăpezii, astfel încât nu avem acea problemă de contractare a unui operator autorizat, activitatea fiind realizată prin mijloace proprii ale administrației publice locale. Avem la dispoziție aproximativ 60 de utilaje, de asemenea, undeva la 250 de oameni de la Direcția de Salubritate, dar și de la Ecosal și Municipal Construct, care pot interveni în situația în care va fi cazul. Prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență există posibilitatea de a mai capacita încă 50 de oameni pentru intervenție, plus persoanele care trebuie să presteze ore de muncă în folos comunitar.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovița: 485 locuri de muncă disponibile

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița sunt înregistrate în această săptămână 485 posturi vacante, din care 21 pentru absolvenți de studii superioare.Oferta cea mai consistentă: 381 de posturi se adresează persoanelor calificate în […]