MUNICIPAL PIERDE LA LIMITĂ, DAR PIERDE. CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 54 – 58 (10 – 15; 7 – 17; 15 – 10; 19 – 9; 3-8)

Mihai ROŞOIU

După astfel de jocuri te încearcă sentimente contradictorii. Mai întâi de supărare pentru că ai fost atât de aproape de o nouă victorie în faţa campioanei şi n-ai putut să mai faci un minim efort pentru a-l obţine. După câteva secunde de nervi te linişteşti atunci când îţi dai seama că, pentru un război pe care nu-l poţi duce cu aceleaşi arme ca şi adversarii, te-ai descurcat onorabil. Apoi apare frustrarea că ai alergat în zadar pentru a recupera diferenţa de la pauză pentru a pierde meciul în prelungiri şi te întâlneşti din nou cu liniştea după ce-ţi vei da seama că aceste fete au reuşit să se lupte de la egal la egal cu o echipă care poate face transferuri, are buget mare şi este marea favorită la cucerirea titlului naţional.
Dincolo de toate aceste trăiri, suporterii formaţiei dâm-boviţene au văzut o partidă lipsită de spectaculozitate, dar foarte tensionată şi cu un final deloc obişnuit. După 40 de minute în care socrul a fost egal, campioana s-a impus în prelungiri şi a obţinut al doilea succes în meciurile directe cu Târgovişte în actualul sezon.
MARCATOARE:
CSM: P. Green 14, Al. Chivu 8, L. Toma 8, E. Dincă, M. Coker 20. Au mai jucat: D. Cosby 2, Vârjoghe 2, M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase SEPSI: J. Jeffery 15, A. Thompson 12, D. Marshall 15, J. Shegog 8, A. Parău 2. Au mai jucat: T. Kilin, T. Pfirman 4, A. Stoenescu 3, A. Huţanu. Antrenor: Zoran Mikes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Niculeşti vrea să construiască o grădiniţă cu program prelungit

Infrastructura educaţională reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a edilului comunei Niculeşti, Dorinei Soare. Primăria Niculeşti vrea să construiască o grădiniţă cu program prelungit, în baza unui proiect cu finanţare pe OG 28 sau POR. Primăria nu deţine în proprietate în momentul de faţă un teren care să răspundă […]