Moş Crăciun nu a uitat de oraşul Răcari

caravetenuIată că Moş Crăciun nu a uitat de oraşul Răcari şi, pe acorduri de colinde, a poposit dis de dimineaţă la Primăria oraşului Răcari, de unde a plecat către şcolile din oras, după programul bine stabilit înainte. Aşadar, caii înhămaţi la trăsură l-au condus pe Moş Crăciun la Şcoala Ghimpaţi, unde copiii îl aşteptau cu cântece şi poezii, care mai de care mai bune, pentru a-l impresiona pe Moş. Zeci de glasuri de copiii i-au încântat urechile Moşului, care a fost darnic.
Mai departe, al nostru Moş Crăciun, a plecat către Şcoala şi Grădiniţa Răcari, unde alţi copiii îl aşteptau cu emoţie. Ca şi la Ghimpaţi şi aici Moşul a fost primit cu aplauze şi poezii, cântecele şi emoţii. Moşul i-a răsplătit cu drag pe toţi copiii şi pe profesorii de la această şcoală.
Momentul culminant al călătoriei de astăzi a fost atunci când Moşul a ajuns la Liceul mos craciunTeoretic „Ion Ghica” Răcari, unde sute de elevi şi eleve îl aşteptau dornici să se fotografieze cu el şi să îi spună poezii. Aici un cor i-a cântat Moşului şi alaiului acestuia din care au făcut parte primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, directorul liceului „Ion Ghica” Alexandru Mitru, comandantul Poliţiei Răcari, Marian George Matei şi mulţi alţii.
Prima zi de program a Moşului în oraşul Răcari a luat sfârşit, dar mâine, de dimineaţă, plecăm împreună către şcolile şi grădiniţele din Colacu, Mavrodin şi Ghergani, iar la final poposim la C.A.M.S Ghergani, unde Moşul va lumina zilele bătrâneilor din centru.
Vă urăm la mulţi ani tuturor şi sărbători fericite alături de toţi cei dragi vouă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Globuleţele de sticlă pictate manual au iarăşi succes

Globulete adevărate, pictate manual, mari şi frumoase nu chinezării din plastic ce cumpăram noi până acum, globuleţele create la noi au iarăşi succes. Modelele florale, culorile puternice şi ornamentele sunt în mare vogă anul acesta, spre bucuria producătorilor care au mai rămas pe piaţă. Acest lucru îl spun şi reprezentanţii […]