Moreni: Se lucrează la fundația noii creșe cu 70 de  locuri

Date:

A început turnarea fundației la noua creșă care se construiește în Municipiul Moreni. Execuția lucrărilor reprezintă materializarea  proiectului ,,Construire creșă medie”,cu finanțare  prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15 – Educație, Investiția 1 – Construirea, echiparea și operaționalizarea a 110 creșe de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Compania Națională de Investiții. Administrația publică morenară asigură  amplasamentul care a fost stabilit în vecinătatea Parcului de la Blocul Turn, pe strada Cricovului și racordarea la utilitățile publice.

Noua creşă de tip mediu din municipiul Moreni va avea o capacitate de 70 de locuri și va dispune de săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber, iar energia necesară va fi asigurată parțial din surse regenerabile, precum panourile fotovoltaice.

”În municipiul Moreni se  construiește o creșă de capacitate medie, în vecinătatea parcului de la Blocul Turn, pe strada Cricovului. Viitoarea creșă va dispune  de 70 de locuri , venind astfel în completarea facilităților  existente la nivelul localității noastre, și va fi organizată în trei nuclee funcționale. Vor fi o zona administrativă, o zona destinată copiilor și zona spațiilor tehnico-gospodărești. Va  dispune de săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu în aer liber, iar energia necesară va fi asigurată parțial din surse regenerabile, cu panouri fotovoltaice.

Valoarea proiectului este de 16.640.271,92 lei, iar municipalitatea morenară asigură doar amplasamentul și racordarea la utilitățile publice”- a declarat primarul Constantin Dinu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...