Moreni: Oaspeţi dragi din Basarabia de Ziua Naţională a României

0 0

La Moreni, activităţile dedicate Centenarului Marii Uniri vor continua sâmbătă, 1 Decembrie 2018 cu manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, care vor debuta la ora 11.00, în Parcul Central, cu ceremonia oficială. Pentru prima dată la Moreni, în cadrul unui spectacol folcloric extraordinar, va fi prezentă o delegaţie din Republica Moldova, anume Ansamblul folcloric „Ţărăncuţa” Bardar, laloveni. De asemenea, municipalitatea morenară celebrează 100 de ani de la Marea Unire cu 2018 de steaguri, steguleţe şi drapele arborate, montate, distribuite în cadrul activităţilor anterioare sau care vor fi oferite pe 1 Decembrie.
Programul complet al acţiunilor care vor avea loc la Moreni de Ziua Naţională a României este următorul:
11.00 Deschiderea manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României – Parc Central
11.05 Tedeum
11.20 Discursul Primarului Municipiului Moreni, Constantin Dinu
11.40 Depunere de coroane
12.15 „Glorie eroilor neamului” -moment artistic (procesiune cu torţe şi reîntregirea simbolică a regiunilor istorice ale ţării)
12.30 „România, ţara noastră dragă!” – spectacol folcloric extraordinar.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi

În cadrul campaniei POT CE POŢI Şl TU, ANGAJEAZĂ-MĂ!, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă marchează „Ziua internaţională a persoanelor cu diz-abilităţi”, prin organizarea unor evenimente care să asigure dialogul dintre factorii care pot contribui la ocuparea forţei de muncă din rândul persoanelor cu dizabilităţi dar şi activităţi specifice […]