Moreni: Col. Eugen Lemnaru, veteran de război, omagiat de municipalitate la împlinirea vârstei de 100 de ani

0 0

Într-un cadru festiv, municipalitatea morenară l-a sărbătorit pe pe domnul col. (rtr.) Eugen Lemnaru (veteran de război), la împlinirea vârstei de 100 de ani.
La eveniment au participat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, Constantin Tocan, administratorul public al municipiului, Marinela Manea, subprefect al județului Dâmbovița, col. (r) Viorel Simescu, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război – Filiala Dâmbovița, lt. col. Aurel
Vâlvoi, reprezentant al Garnizoanei Târgoviște, Dorina Radu, reprezentantă a Cercului Militar Județean Dâmbovița, col. (r) Dumitru Iov și col. (r) Marius Dumitru din partea Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” -Filiala „Mihai Viteazul” Dâmbovița, consilieri locali și alte cadre militare.
Din partea Primăriei municipiului Moreni, colonelul veteran de război Eugen Lemnaru a primit o plachetă aniversară și o cupă de recunoștință, un tort aniversar și a fost premiat cu o sumă de
bani. De asemenea, acesta a fost gratificat și de ceilalți reprezentanți ai instituțiilor prezente la ceremonia care sa desfășurat la Clubul Flacăra din municipiul Moreni.
„Acordăm această plachetă aniversară domnului Eugen Lemnaru, veteran de război, cu prilejul împlinirii memorabilei vârste de 100 de ani de viață și istorie, în semn de aleasă prețuire și recunoștință, pentru curajul și patriotismul de care a dat dovadă în luptele purtate pentru apărarea patriei. La mulți ani și sănătate!”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.
Vizibil emoționat, domnul Eugen Lemnaru a încântat auditoriul cu frânturi din cariera sa militară, răspunzând în același timp întrebărilor adresate de către invitații la acest eveniment.
La finalul ceremoniei, acesta le-a mulțumit din suflet tuturor celor prezenți pentru gândurile bune adresate și pentru toate distincțiile acordate cu prilejul întâlnirii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JUCĂTOARE ALE CHINDIEI, PREZENTE LA SELECȚIA PENTRU LOTURILE NAȚIONALE

Federația Română de Fotbal a lansat în această lună un nou proiect dedicat dezvoltării fotbalului feminin juvenil prin crearea unor tabere de pregătire pre-olimpice formate din junioare Under 15.În perioada 23-25 august, la Centrul Național de Fotbal Buftea, are loc o primă acțiune de selecție a celor mai bune junioare […]