Published On: joi, feb. 13th, 2020

Moreni: Cataloage digitale şi acoperire cu Internet gratis pe 80% din municipiu

nichiduta.ro

Anul începe bine pentru cetăţenii Municipiului Moreni, care vor beneficia în scurt timp de mai multe proiecte aflate în curs de finalizare. Primarul Constantin Dinu a nominalizat aici extinderea reţelei de apă-canal în cartierul Ţuicani, unde mai sunt de realizat branşamente la gospodării şi racordarea staţiei de pompare la reţeaua de alimentare cu energie electrică.
Cu finanţare de la bugetul local, săptămâna viitoare se finalizează încă două proiecte, fiind vorba de cataloagele digitale pentru instituţiile de învăţământ şi asigurarea accesului gratuit la lnternet în oraş, primarul Constantin Dinu precizând că gradul de acoperire a spaţiilor publice va ajunge la 80%. Un alt pas pe care administraţia publică locală îl face pentru apropierea de conceptul „smart-city” este promovarea proiectului pentru automatizarea şi eficientizarea sistemului de iluminat public. Este un proiect ambiţios, care vine în completarea investiţiilor majore din ultimii ani, în infrastructura de utilităţi şi infrastructura stradală a Municipiului Moreni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro