Moreni: Cataloage digitale şi acoperire cu Internet gratis pe 80% din municipiu

0 0

Anul începe bine pentru cetăţenii Municipiului Moreni, care vor beneficia în scurt timp de mai multe proiecte aflate în curs de finalizare. Primarul Constantin Dinu a nominalizat aici extinderea reţelei de apă-canal în cartierul Ţuicani, unde mai sunt de realizat branşamente la gospodării şi racordarea staţiei de pompare la reţeaua de alimentare cu energie electrică.
Cu finanţare de la bugetul local, săptămâna viitoare se finalizează încă două proiecte, fiind vorba de cataloagele digitale pentru instituţiile de învăţământ şi asigurarea accesului gratuit la lnternet în oraş, primarul Constantin Dinu precizând că gradul de acoperire a spaţiilor publice va ajunge la 80%. Un alt pas pe care administraţia publică locală îl face pentru apropierea de conceptul „smart-city” este promovarea proiectului pentru automatizarea şi eficientizarea sistemului de iluminat public. Este un proiect ambiţios, care vine în completarea investiţiilor majore din ultimii ani, în infrastructura de utilităţi şi infrastructura stradală a Municipiului Moreni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost stabilită structura viitorului an şcolar: elevii vor avea două vacanţe de primăvară

Anul şcolar 2020-2021 va începe pe 1 septembrie 2020 şi se va încheia pe 31 august 2021, elevii fiind aşteptaţi la cursuri pe 14 septembrie 2020, potrivit calendarului publicat în Monitorul Oficial. În anul şcolar viitor revine vacanţa interse-mestrială între 30 ianuarie 2021 şi 7 februarie 2021. Pentru că în […]