Morenarul produce bani pentru fostele sale cluburi ANDREI IVAN, MINĂ DE AUR PENTRU SPORTING PITE~TI

Mihai ROŞOIU
0 0

Andrei Ivan încă produce bani în România. Fostul atacant al oltenilor s-a transferat în vara anului trecut la Krasnodar, iar Mihai Rotaru a încasat aproximativ 3 milioane de euro.
Mihai Rotaru a dat lovitura în vara anului 2017 după ce ruşii de la Krasnodar au dat oltenilor pentru transferul lui Andrei Ivan din Bănie aproximativ 3 milioane de euro. Însă FANATIK.RO a aflat că nu toţi banii au intrat în buzunarul patronului actualei câştigătoare a Cupei României. 500.000 de euro din suma totală au trebuit să meargă în conturile formaţiei Sporting Piteşti, club de unde internaţionalul a fost adus la Craiova.
Tănase Dima, preşedintele clubului Sporting Piteşti, a confirmat informaţia respectivă şi a dezvăluit în ce stadiu se află acum Mihai Rotaru cu plata către piteşteni. „Noi am avut păstrat un număr anume din procentele unui eventual transfer al lui Andrei Ivan la o altă formaţie. Însă suma pe care trebuia să o primim de la domnul Rotaru nu trebuia să fie mai mică de 300 de mii de euro. Astfel că, după acest transfer al lui Ivan la Krasnodar, Sporting Piteşti a trebuit să primească suma de 500.000 de euro.
Momentan, Mihai Rotaru ne-a achitat 400.000 de mii de euro, iar până la începutul lunii august dânsul trebuie să ne mai dea 100.000 de euro plus TVA. Totul este în grafic, iar domnul Rotaru este un patron care îşi respectă înţelegerile faţă de noi. Nu am avut nici o problemă, iar banii pe care trebuie să îi primim până la începutul lunii august sunt foarte importanţi pentru o şcoala noastră de fotbal. Nu este nici un secret că noi existăm datorită domnului Nicolae Badea. Dânsul este cel care se ocupă absolut de tot ce înseamnă Sporting Piteşti, iar dacă dânsul nu sar ocupa de finanţare atunci ne este destul de greu să producem fotbalişti”, a spus Tănase Dima.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CIRSTEA A AJUNS PE LOCUL 57

Simona Halep începe săptămâna cu numărul 37 în fruntea ierarhiei jucătoarelor profesioniste de tenis, cu 7.571 de puncte. WTA a publicat clasamentul valabil începând de luni, iar sportiva română are un avans de 831 de puncte, în scădere de la 961 de puncte, faţă de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 […]