Published On: joi, dec. 20th, 2018

MORENARUL IVAN VREA SĂ RĂMÂNĂ LA RAPID VIENA

nichiduta.ro

Formaţia care a trecut de FCSB în play-off-ul UEL va juca primul meci pe teren propriu, pe 14 februarie, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, în Italia. Fostul craiovean recunoaşte că el şi colegii săi pornesc cu şansa a doua.
„Nu ştiu, o să mă duc la petrecerea de sfârşit de an şi o să vorbim între noi. O să fie foarte greu. Ce jucători are Inter şi ce jucători avem noi… O să fie o atmosferă frumoasă pe stadion. Dar, cum e în fotbal, nu se ştie niciodată”, a declarat Ivan, la „Digi Sport Special”.
Fotbalistul de 21 de ani este convins că va fi pe teren contra nerazzurrilor, la primul meci oficial al celor de la Rapid Viena în 2019. Echipa internaţionalului român a încheiat anul cu un eşec umilitor în derby-ul cu Austria Viena, scor 1-6, meci în care Ivan nu a jucat.
„Voi fi pe teren, nu cred că voi avea surprize. În ianuarie voi vedea, dar din ce ştiu, vor să continui aici. Mă simt foarte bine, eu îmi doresc să rămân, că joc meci de meci”, a spus Andrei Ivan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro