MORENARUL IVAN OFERTAT DE STEAUA Tânărul internaţional de juniori ar fi putut să plece la echipa campioană pentru fabuloasa sumă de un milion de euro

Mihai ROŞOIU

ivanConform informaţiilor GSP.RO, Steaua a făcut şi o ofertă incredibilă pentru Ivan, de un milion de euro! Oltenii nici nu au vrut să audă despre un potenţial transfer şi au refuzat oferta Stelei.
Ivan nu este dorit doar de Steaua. Impresarul său, fostul stelist Sorin Paraschiv, l-a propus la Juventus Torino, în timp ce alţi 6 agenţi italieni l-au propus la diferite formaţii din Serie A.
„M-a sunat după turneul din Italia un scouter de la Juventus Torino să îmi ceară un preţ pentru Andrei Ivan. Craiova a cerut însă un preţ mare pe jucător. Juventus a rămas să analizeze pretenţiile oltenilor. Pe lângă Juventus, de Ivan mai s-a interesat şi Steaua. Costel Gâlcă m-a întrebat personal de Ivan, dar când a auzit cât cere Craiova s-a lăsat păgubaş.
Pe lângă cele două cluburi, Ivan mai este monitorizat de mulţi impresari din afară care m-au căutat să îmi ceară detalii, dar cele mai interesate echipe au fost cele două cluburi, Juventus Torino şi Steaua Bucureşti. La vârsta lui, Ivan este considerat de impresarii străini unul din cele mai bune produse ale fotbalului românesc. E foarte greu ca un club din România să îl transfere pe Ivan de la Craiova. Cel mai probabil, el va pleca spre un club mare din Europa pe o sumă foarte mare”, a spus Sorin Paraschiv pentru micapi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

568 de elevi nu susţin Bacalaureatul, din cauza corijenţelor

Din cei 4.056 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat din acest an, 3.199 de elevi dâmboviţeni au susţinut ieri prima probă a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre proba orală la limba şi literatura română. Anul acesta, 568 de elevi nu vor da BAC-ul pentru că au rămas corigenţi. […]