Published On: joi, iul. 11th, 2019

MORENARUL IVAN NU VREA ÎN LIGA I

nichiduta.ro

Andrei Ivan (22 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii Pro Sport Live despre viitorul său. Componentul naţionalei U21 se va întoarce la Krasnodar şi exclude, momentan, o întoarcere în ţară, la fosta sa echipă, U Craiova.
Totuşi, atacantul oltean lasă de înţeles că nu vrea să rămână la Kranosdar şi spune că îşi propune să prindă un transfer important: „Pe mine nu mă sună nimeni. Trebuie să mă întorc la Krasnodar, trebuie să o fac cât mai bine acolo, să joc. încă nu e nimic stabilit, momentan nu am nicio ofertă de a pleca şi trebuie să mă întorc la Krasnodar. Nu e nimic adevărat (n.red. – că revine la Craiova). Vreau să o fac cât mai bine afară şi să prind un club bun”, a spus Ivan, la Pro Sport Live.
Acesta a avut şi un mesaj pentru foştii săi colegi de la Craiova. Trei milioane de euro au plătit ruşii de la Krasnodar la începutul sezonului 20172018 pentru Andrei Ivan: „Le doresc să facă un sezon cât mai bun, să termine pe podium”.
în sezonul recent încheiat, Ivan a adunat 40 de jocuri pentru Rapid Viena, echipă pentru care a înscris trei goluri. Cota de piaţă a lui Andrei Ivan este de 1 milion de euro, conform site-ului Transfermarkt.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro