MORENARUL IVAN NU SE REGĂSEŞTE LA KRASNODAR

Mihai ROŞOIU

Transferat în iarnă în Rusia, la Krasnodar, Andrei Ivan (21 de ani) trece prin momente dificile deoarece nu evoluează deloc la echipa de club.
Fostul jucător al Craiovei s-a destăinuit într-un interviu şi a recunoscut că regretă că nu s-a întors la echipa olteană în această iarnă.
„Nu ştiu cum să explic situaţia de acolo. Unde să joc? Joacă doar 13 jucători acolo tot sezonul. Nu ştiu ce să fac să joc. Fac antrenamente foarte bine, depun mult efort, dar sper să încep să joc.
Trebuia să revin în in iarnă la Craiova, dar m-am gândit că dacă aş fi venit aici nu făceam un pas înainte. M-am gândit să rămân acolo. Am înţeles că trebuia să plece Smolov, acum nu a mai plecat, a rămas acolo şi e foarte dificil să joc”, a spus Andrei Ivan, potrivit TV Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL ANDREI VLAD, TITULAR ÎN VICTORIA NAŢIONALEI ROMÂNIEI DE U19

Selecţionata de juniori a României a debutat cu o victorie categorică, 4-0 (2-0) cu Serbia, miercuri, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa a 4-a a turului de elită al Campionatul European de fotbal Under-19. Tricolorii s-au impus prin golurile marcate de Alexandru Măţan (20, 61), Olimpiu Moruţan (23) […]