Moren: Continuă proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere

Constantin Dinu, primarul Municipiului Moreni, este hotărât să continue, cu prioritate, proiectele demarate în 2019. A nominalizat aici bazinul de înot, obiectiv aşteptat cu mare interes de toţi morenarii, pentru a putea petrece timpul liber într-un mod sănătos.
Investiţia este finanţată de Compania Naţională de Investiţii, iar edilul doreşte ca bazinul de înot să fie finalizat până în vara acestui an. Vor continua lucrările de modernizare a infrastructurii stradale, începând cu DC 9A, unde se vor mai executa două podeţe, şi a străzii Căpitan Pantea Ion – unde mai este de realizat sistemul de iluminat public şi un podeţ, obiective sunt finanţate de Ministerul Dezvoltării prin PNDL.
Cu bani de la bugetul local vor fi finalizate anul acesta lucrările de reabilitare şi modernizare pe Bulevardul Petrolului şi este în curs de execuţie drumul judeţean 710 A, care face legătura între Moreni şi comuna I.L. Caragiale, ţinta propusă de primarul Constantin Dinu fiind încheierea lucrărilor până la sfârşitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MEC menţine măsurile dispuse pentru combaterea epidemiei de gripă

Ministerul Educaţiei şi Cercetării menţine măsurile obligatorii pe care unităţile de învăţământ trebuie să le aplice pentru prevenirea îmbolnăvirilor în colectivităţile de preşcolari şi elevi. Conform notei Ministerului Educaţiei şi Cercetării, unităţile de învăţământ trebuie să se asigure de următoarele: Realizarea zilnică a triajului elevilor de către personalul medical din […]