MOMENTE DE RECULEGERE ÎNAINTEA JOCURILOR DIN LIGA I

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv de Urgenţă al FRF a aprobat astăzi, 9 iunie 2020, două decizii legate de desfăşurarea partidelor programate în sezonul 2019/2020.
Astfel, înaintea începerii oricărui joc oficial aferent sezonului în derulare, se va păstra un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedaţi în urma pandemiei COVID-19.
Cealaltă decizie face referire la posibilitatea cluburilor organizatoare de a utiliza sistemul de sonorizare al stadionului pe durata partidelor fără spectatori. În acest context, pentru jocurile oficiale aferente sezonului 2019/2020, desfăşurate fără spectatori, cluburile organizatoare pot asigura un fundal sonor conţinând exclusiv cântecele, îndemnurile şi imnurile uporterilor echipei gazdă.
Pentru evitarea oricărui dubiu, difuzările audio trebuie să aibă un nivel de intensitate care să permită transmiterea în condiţii optime atât a indicaţiilor tehnice către jucători, cât şi transmiterea în bune condiţii a jocului din punct de vedere tehnic de către deţinătorii de drepturi tv. Nivelul de intensitate al difuzărilor va fi stabilit de comun acord de către delegatul de joc împreună cu reprezentanţii deţinătorului de drepturi tv.
De asemenea, difuzările audio trebuie să conţină doar cântece, îndemnuri, imnuri cu mesaje de susţinere a echipei gazdă sau zgomot de fundal neutru. Sunt interzise difuzările cu conţinut sau caracter politic, rasial, xenofobe sau discriminatorii în orice fel, precum şi orice difuzări jignitoare, defăimătoare sau de natură să prejudicieze în vreun fel imaginea unor persoane, cluburi, instituţii, inclusiv FRF, LPF, AJF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MECIURILE DIN LIGA I DACĂ VOR FI DESCOPERITE CAZURI DE COVID-19

Liga 1 se va relua pe 12 iunie cu partida dintre Universitatea Craiova şi Botoşani, care se va disputa de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Acesta va fi primul meci oficial din România, după ce campionatul a fost întrerupt de pandemia de […]