Moment de răscruce la Voinţa Persinari Soarta acestei echipe s-ar putea transforma în dramă

A.l.

În stagiunea trecută, Voinţa Perşinari a fost una dintre puţinele echipe din Liga a 4 a dâm-boviţeană care a dat culoare competiţiei. A terminat campionatul pe locul 4, cu 61p. în lot erau jucători care în cariera lor au evoluat în Liga a 2 a şi a 3 a: Florin Constantin, Dragoş Necatu, Beni Popescu, Mihai Tănase. Apoi, George Mihăilescu era ca Hulk cel verde şi plin de muschi. Lângă el juca Emil Stănescu, care a dovedit mult calm, siguranţă şi viziune în teren.
Trupa lui Vali Junghie a surprins cu o evoluţie curajoasă. A jucat pe culoare, a lăsat o evoluţie bună. Atacantul, Constantin Flores-cu e ca un războinic, pregătit, concentrat, motivat, iar Călin Şerban e plin de fotbal şi cu simţul golului. S-a dus înapoi la echipa mama, Flacăra Moreni.
O contribuţie majoră în progresul acestei echipe au avut Vasiliu, D. Stoica, M. Junghie, Kiss, Lazăr, Anca.
ín intersezon nu s-a auzit mai nimic despre echipa din comuna lui Ion Dolănescu. Nu a fost nici un meci amical şi mai sunt aproape două săptămâni până la începutul capionatului (19 august).
Văpaia vine datorită faptului că unii consilieri locali dominaţi de orgolii şi capricii nu sunt de acord cu mărirea bugetului pentru echipa de fotbal. Suma este una mică. În aceste condiţii, Vali Junghie a decis să nu mai continuie la Voinţa Perşinari. Totuşi mai aşteaptă un răspuns favorabil din partea primarului, Marin Bunea. Momentul este foarte delicat, chiar de răscruce.
Eu îndemn la luciditate, la analiză, la cumpătare. Astefel soarta acestei frumoase echipe se va transforma în dramă, se va desfiinţa. În acest caz se va da cap la butoiul cu patimi. Sper ca acest moment dificil să fie depăşit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Majoritatea jucătorilor de la Dentas s-au dus la Brezoaiele şi Răcari Angelo "Angi" Badea vrea să facă echipă puternică la Răcari

Campioana judeţului, Dentaş Tărtăşeşti, a murit, a fost îngropată repede şi nimeni nu a plâns. Făcuse o figură frumoasă în meciurile de baraj cu Petrolul. A demonstrat că poate reuşi unde alte echipe au clacat. Mulţi jucători, M. Sandu, Dobre, A. Badea, FI. Sandu împreună cu antrenorul, Marius Stănică, s-au […]