MODERNIZĂRI LA CENTRUL DE RECUPERARE AL CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Începând din această săptămână, centrul de recuperare şi refacere al Clubului Sportiv Târgovişte, de pe Calea Câmpulung, şi-a schimbat înfăţişarea!
Acesta a fost dotat cu vestiare, duşuri, aparate de gimnastică (benzi de alergat, bicicletă eliptică), maşină de spălat, obiecte de mobilier (băncuţe, cuier), calorifere, mochetă şi oglinzi. Acest spaţiu a fost gândit de la bun început pentru nevoile sportivilor din club. În perioada următoare, centrul de refacere va cunoaşte şi alte îmbunătăţiri substanţiale.
„Este un lucru îmbucurător că am reuşit să punem la punct centrul de refacere al sportivilor. După ce l-am dotat cu mai multe echipamente de gimnastică şi diferite de obiecte de mobilier, acum se poate spune că este un centru modern şi pliat pe nevoile tuturor sportivilor. De o bună perioadă îmi doream să aducem acest spaţiu la anumite standarde. Sportivii clubului nostru merită să aibă parte de cele mai bune condiţii de refacere şi recuperare”, ne-a declarat Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgovişte.
La intrarea în centrul de refacere, sportivii clubului nostru respectă condiţiile de prevenţie împotriva răspândirii coron-avirusului.
Centrul de recuperare şi refacere al Clubului Sportiv Târgovişte a fost dat în folosinţă la începutul anului trecut.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXXII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonatorîn lunile ce au trecut, ziariştii au continuat să se intereseze despre tot ce făcea sau spunea gangsterul, în închisoare.” – Este prizonierul cel mai formidbil pe care mi-a fost dat să-l întâlnesc, declara în 1936 domnul Johnston, guvernatorul insulei. Acest om are o voinţă de fier. […]