Modernizarea Grădiniţei nr. 16 va fi încheiată la termen

Constructorul profită din plin de perioada în care copiii sunt în vacanţă şi se lucrează susţinut la proiectul de modernizare a Grădiniţei cu program prelungit nr. 16, din Târgovişte. De acest aspect s-a putut convinge şi primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei de lucru pe care a efectuat-o, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, de şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.
Cristian Stan a spus că lucrările sunt în grafic, stadiul fizic de execuţie a depăşit 50% şi obiectivul va fi finalizat la termen, astfel încât anul şcolar să înceapă în condiţii optime. Valoarea totală a investiţiei este de 700000 lei plus TVA iar intervenţiile constau în realizarea ter-moizolaţiei, înlocuirea pardoselii unde este necesar, realizarea unei scări de incendiu.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 24 aprilie iar durata execuţiei, stabilită prin contract, este de cinci luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oraşul Găeşti este în sărbătoare

Timp de patru zile oraşul Găeşti îmbracă haine de sărbătoare. Se împlinesc şi 519 ani de atestare documentară a oraşului Găeşti. Casa de Cultură a oraşului Găeşti a fost miercuri, 19 iulie, gazda sedinţei festive dedicată Zilelor oraşului Găeşti. Cu această ocazie au fost premiate 28 de cupluri care sărbătoresc […]