MITROPOLITUL NIFON A PARTICIPAT LA PARASTASUL DE UN AN AL REGELUI MIHAI I

0 0

Săptămâna trecută, in data de miercuri, 5 decembrie 2018, ca delegat al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhului României, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de Părintele Vicar Eparhial, a participat, la Curtea de Argeş, la parastasul de un an de la trecerea la cele veşnice a Majestăţii Sale, Regele Mihai I al României.
După o scurtă evocare a Regelui Mihai I de către Mitropolitul Nifon, slujba de pomenire a fost săvârşită de către Înalt-preasfinţia Sa, împreună cu înaltpreasfinţitul Părinte losif, Mitropolitul Ortodox al Europei Occidentale şi Meridionale şi înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Calinic al Argeşului şi Muşcelu-lui, în Catedrala Eparhială istorică de la Mânăstirea Curtea de Argeş, iar apoi a fost rostită o rugăciune la mormântul Regelui, în pridvorul noii Catedrale arhiepiscopale şi regale,cu hramurile Sfânta Muceniţă Filofteia şi Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.
La ceremonie, au luat parte M.S. Margareta, custodele Coroanei, şi A.S.R. Principele Radu, dar şi membri ai Familiei Regale, împreună cu numeroşi credincioşi.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

11 decembrie - Ziua internaţională a munţilor

Ziua internaţională a munţilor, celebrată la 11 decembrie, a fost proclamată în 2003 de Adunarea Generală a ONU prin Rezoluţia 57/245 şi urmăreşte să încurajeze comunitatea internaţională de a organiza evenimente la toate nivelurile pentru a sublinia importanţa dezvoltării durabile a zonei montane. Pentru anul 2018, tema propusă este „#MountainsMatter”. […]