Miting de protest la COS Târgovişte

0 0

Astăzi, între orele 1416, va avea loc un miting de protest al salariaţilor de la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. Organizatorii – membri ai Sindicatului Valahia, reclamă faptul că „s-au instituit relaţii feudale de muncă” şi distrugerea sistematică a combinatului, cu girul administratorului special. Prin intermediul unui comunicat de presă, sindicaliştii transmit că s-au săturat de condiţiile de muncă mizere, de autoritate excesivă şi încălcări permanente ale drepturilor şi libertăţilor lucrătorilor.
Sunt reclamate „salariile de mizerie, demolarea bucată cu bucată a combinatului şi lipsa de reacţie a clasei politiceî n ce priveşte modificarea legilor care permit devalizarea COS Târgovişte.” Nu în ultimul rând, în comunicat se arată că au trecut peste cinci ani de la intrarea în insolvenţă iar statul roman nu a încasat nimic din creanţa de zece milioane de euro.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, REMIZĂ ÎN ULTIMUL AMICAL

Chindia Târgovişte a remizat în ultimul meci amical susţinut înaintea începerii noului sezon. Băieţii noştri au întâlnit sâmbătă, de la ora 11.00, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea pe Sportul Snagov. Cele două echipe au terminat meciul la egalitate, scor 3-3 (2-2 la pauză). Golurile echipei noastre i-au avut ca […]