Misiunea Jandarmeriei este una nobilă și esențială

Date:

Ziua Jandarmeriei Române, o ocazie de a recunoaște și de a aprecia contribuția și sacrificiul jandarmilor în asigurarea ordinii și siguranței publice în țara noastră. Misiunea Jandarmeriei Române este una nobilă și esențială: protejarea cetățenilor, a instituțiilor statului și a valorilor fundamentale ale societății.

” Suntem profund recunoscători pentru eforturile și devotamentul jandarmilor, care se implică zi de zi în asigurarea siguranței noastre. Acești bravi oameni fac sacrificii remarcabile pentru a ne proteja pe noi și comunitățile noastre, fiind mereu pregătiți să gestioneze situații de criză și pericole iminente.

În calitate de Prefect al Județului Dâmbovița, am avut în domniile voastre un partener de încredere de fiecare dată când situația a impus-o.

 Jandarmii au fost primii la intervenții când au avut loc evenimente nedorite. 

Jandarmeria este instituția care se implică și dincolo de ce îi cere legea, și o să dau exemplul crizei refugiaților din Ucraina.

Această instituție ne-a demonstrat de fiecare dată că meseria de jandarm nu este doar despre forță, ci și despre inimă și solidaritate umană. 

Prin profesionalismul și abnegația lor, jandarmii au demonstrat că sunt pregătiți să facă față oricărei situații și să ofere ajutor și sprijin acolo unde este nevoie.

De la orașele mari până la satele îndepărtate, jandarmii lucrează zi și noapte pentru siguranța noastră. Ei sunt mereu acolo, în linia întâi, pentru a ne proteja și a ne oferi liniștea de care avem nevoie.

Cu recunoștință și respect, le transmit jandarmilor noștri, din partea întregii comunități, cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române și le mulțumesc pentru curajul și devotamentul lor neîntrerupt în slujba noastră. 

La mulți ani jandarmilor români!” , a transmis prefectul județului Dâmbovița Claudia Gilia 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...