MISIUNE ÎN FĂGĂRAŞ! CSM Făgăraş – FC Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 18.00, stadion Făgăraş

Mihai ROŞOIU

Fcm TargovisteNicio concesie nu au voie să facă jucătorii Municipalului în meciul de pe arena braşoveană. În ciuda unui moral nu foarte bun după eşecul înregistrat în faţa propriilor suporteri cu ploieştenii de la Conpet, elevii lui Gigi Manea trebuie să treacă examenul din Săptămâna Mare. Făgăraşul are la rându-i nevoie de victorie pentru a părăsi zona minată a clasamentului seriei C6, ceea ce transformă meciul de diseară într-un veritabil duel pe viaţă şi pe moarte. Târgoviştenii sunt conştienţi că un rezultat negativ le-ar putea strica sărbătorile de primăvară şi promit să nu se împiedice de divizionara C braşoveană, chiar dacă vor evolua pe terenul acesteia din urmă. Valoric vorbind, formaţia dâmboviţeană este net superioară adversarei, dar de multe ori buturugile mici au răsturnat echipele favorite, aşa cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută la Şotânga, când Conpet a reuşit să treacă de FCM, deşi trupa lui Gigi Manea are în componenţă fotbalişti experimentaţi şi valoroşi.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi la Făgăraş, dar în mod normal FC Municipal nu poate irosi şansa de a câştiga măcar un punct din acest duel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DESCOPERĂ ORAŞUL RĂCARI PE DOUĂ ROŢI

De 1 mai, Primăria Oraşului Răcari a organizat cea de a IV-a ediţie a competiţiei sportive: „Descoperă oraşul Răcari pe două roţi”. La ora 10 dimineaţa, aproximativ 40 de ciclişti s-au aliniat la start. Din plutonul concurenţilor a făcut parte şi primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu. Traseul stabilit pentru competiţie […]