MISIUNE DIFICILA PENTRU CHINDIA ÎN CUPA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Casa Fotbalului a găzduit luni, 15 februarie, începând cu ora 10:30, tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia
2020-2021.
UPDATE – Duelurile din sferturile de finală vor fi:

 • FC Petrolul Ploieşti – Astra
 • Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova
 • Dunărea Călăraşi – Dinamo
 • Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii
  În conformitate cu prevederile art. 30.5 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), la faza sferturilor de finală participă toate echipele calificate din faza optimilor. Jocurile din cadrul sferturilor de finală se stabilesc prin tragere la sorţi, echipele participante fiind introduse într-o singură urnă:
 1. universitatea craiova
 2. afc astra
 3. chindia târgovişte
 4. dunArea cAlAraşi
 5. viitorul pandurii târgu jiu
 6. sc dinamo 1948
 7. fc petrolul ploieşti
 8. universitatea cluj
  Se grupează echipele între ele urmând a rezulta patru meciuri.
  Din sezonul 2020-2021 al fazei naţionale a Cupei României, au intrat în vigoare o serie de modificări legate de regimul suspendărilor stabilite prin decizia de Comitet Executiv din data de 1 octombrie 2020. În cazul în care un jucător va acumula două cartonaşe galbene începând cu faza 16-imilor, respectiv câte unul în 16-imi şi optimi, acesta nu va avea drept de joc în meciul din faza sferturilor de finală. În cazul în care un jucător va primi doar un singur cartonaş galben în cele 2 meciuri mai sus menţionate, acesta va fi anulat, urmând să fie ţinută o evidenţă nouă începând cu faza sferturilor de finală.

Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza a competiţiei se face în primul joc oficial disputat de oricare dintre echipele clubului, indiferent de competiţie. În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.
În ceea ce priveşte regulile de vârstă, se vor aplica cele ale echipei de nivel superior.
Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României” şi, de asemenea, în conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020.
Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în ziua de 3 martie cu începere de la ora 14:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-
ul FRF.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIŞTE SE PREGATESC LA VOINA

Karateka Clubului Sportiv Târgovişte se află în plină pregătire de iarnă. Sportivii clubului nostru efectuează în această perioadă un cantonament centralizat la Voina, unde au parte zilnic de câte două antrenamente specifice.Stagiul de la Voina reprezintă pentru elevii lui Ionuţ Munteanu o bună pregătire în vederea participării la competiţiile naţionale […]