Mişcare,  socializare, cupe, medalii și nu în ultimul rând campioni la Cupa Răzvădeanului

1 0

Mişcare,  socializare, cupe, medalii și nu în ultimul rând campioni la Cupa Răzvădeanului 2022, Valea Voievozilor  este campioana și va reprezenta comuna Răzvad la Competiția județeană  de fotbal organizată cu prilejul Zilelor județului Dâmbovița, în perioada 1-5 iunie.

Evenimentul sportiv  are tradiție, șapte echipe formate din tineri răzvădeni s-au înscris  la Cupa Răzvădeanului, însă la final cei mai buni au câștigat.

Președintele CJ Dâmbovița  Corneliu Ștefan a ținut să fie prezent pe stadionul din Răzvad, unde a dat pasa de început a Cupei Răzvădeanului.  Și edilul Emanuel Spătaru a intrat în teren. A fost o competiție  sportivă disputată, cu momente decisive în ceea ce privește calificarea  pe podium.

Locul trei a fost ocupat  de echipa  Răzvad 1 unde a jucat și primarul Emanuel Spătaru , locul doi a fost  câștigat de  echipa Răzvadul  de Jos  iar Cupa Răzvădeanului a fost adjudecată  de echipa Valea Voievozilor . Cupele, medaliile și  tricourile au fost oferite de edilul Emanuel Spătaru.

Tadiția s-a păstrat, și organizatorii Cupei Răzvădeanului au oferit  celor trei echipe clasate pe podium tricouri în culorile drapelului-albastru, galben și roșu.

Edilul Emanuel Spătaru înscrie această competiție sportivă și  în cadrul manifestărilor dedidacate  Anului european al tineretului-2022.

Obiectivul este includerea tinerilor și priorităților acestora în elaborarea politicilor viitoare, precum și organizarea de activități dedicate tinerilor.

Valea Voievozilor  este campioana și va reprezenta comuna Răzvad la Competiția județeană  de fotbal, organizată cu prilejul Zilelor județului Dâmbovița, în perioada 1-5 iunie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conducerea CJD, prezentă la deschiderea Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM), în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), a organizat pe 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.                Evenimentul a fost găzduit de Clubul Studenților din municipiul Târgoviște și a urmărit creșterea ratei de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de […]