MIRCEA REDNIC NU E DORIT DE ȘEFII JUDEȚULUI ȘI AI ORAȘULUI

Mihai ROŞOIU
1 0

Chindia Târgoviște este singura echipă din Superligă care încă nu a câștigat niciun meci în acest sezon. Din acest motiv, Adrian Mihalcea a anunțat că va pleca de la echipă, imediat după înfrângerea de la Mediaș cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Se pare că oficialii clubului roș-albastru nu au fost prinși pe picior greșit de acest anunț și au deja o variantă pentru înlocuirea antrenorului de 46 de ani. Și este vorba chiar despre un nume sonor din fotbalul românesc.

Conform surselor PlaySport, Mircea Rednic este în acest moment principalul favorit pentru a-i lua locul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Liber de contract din decembrie 2021, după despărțirea de Dinamo, „Puriul” a purtat deja o discuție cu conducerea echipei dâmbovițene și se pare că ar fi ajuns și la un acord.

El chiar a făcut o vizită la baza de pregătire de la Aninoasa a Chindiei, pentru a se familiariza cu „peisajul”, în eventualitatea în care va semna în cele din urmă un contract cu formația din Târgoviște. Rednic este pregătit să preia echipa, iar acest lucru se va întâmpla, dacă nu va interveni ceva neprevăzut în următoarele zile.

Duminică seara, ripostapenet.ro, unul dintre site-urile de casă al CJ Dâmbovița și al Primăriei Târgoviște, a anunțat că mai edilul Cristian Stan și președintele CJ, Corneliu Ștefan nu sunt de acord cu venirea lui Mircea Rednic. În schimb, liderii politici îl vor demite pe președintele clubului, Marcel Ghergu:

„Președintele Executiv al Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, va fi demis din funcție, iar varianta Mircea Rednic – antrenor principal NU este agreeată de către asociații echipei, Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște! Vom reveni!”, se arată pe pagina de facebook a site-ului amintit.  

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost semnat contractul de execuție lucrări pentru podul de la Colacu

Încep lucrările ce vizează realizarea unui pod în satul Colacu, edilul Marius Caravețeanu a  semnat contractul pentru execuția lucrărilor. Este vorba despre  proiectul  “Construire pod peste râul Colentina, strada Prof. Ioana Ivan, în satul Colacu, orașul Răcari, județul Dâmbovița „. Termen de execuție este de  12 luni. Investiția se realizează […]