Minivacanţa de 1 Mai, i-a lăsat pe unii şoferi fără permis

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, astfel încât cetăţenii să petreacă în siguranţă ultima zi a miniva-canţei de 1 Mai.
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
Poliţiştii au intervenit la 52 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.În urma activităţilor, au fost constatate 27 de infracţiuni, 6 persoane fiind surprinse în flagrant delict.
Totodată, poliţiştii au aplicat 273 de sancţiuni
contravenţionale, în valoare de 77.145 de lei, dintre care 42 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 221 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere, dintre care 5 pentru consum de alcool şi 9 pentru viteză excesivă şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ATENŢIE CUM ŞI UNDE FOLOSIŢI CARDUL BANCAR!

Poliţia atrage atenţia că în această perioadă cardurile sunt o tentanţie pentru hoţi şi multe bancomate ar putea să fie compromise. Odată ce cardul este introdus într-un astfel de ATM, hoţii vor clona datele şi ulterior vor avea şi ei acces la bani. Skimmingul constă în instalarea de dispozitive la […]