Ministrul Turismului, Ștefan-Radu Oprea,  a vizitat standul CJ Dâmbovița și al Primăriei Târgoviște 

Date:

Consiliul Județean Dâmbovița alături de Primăria Târgoviște au avut  un stand de prezentare a obiectivelor turistice din județ și municipiu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la Romexpo! 

Printre vizitatoris-a aflat și ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.Obiectivul general al participării la acest târg îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului prin intermediul promovării, la nivel național, a potențialului turistic cultural şi natural local.

În fiecare an, în cadrul Târgului de Turism al României se promovează atât agențiile de turism din țară, cât și principalele puncte de atracție din fiecare județ. În cele patru zile de târg, vizitatorii care au trecut  pe la stand au  primit materiale promoționale și au aflat nformații despre destinațiile de vacanță din județul Dâmbovița, despre atracțiile turistice și posibilitățile de petrecere a timpului liber. Printre obiectivele promovate se numără facilitățile oferite de stațiunea turistică de interes național Padina – Peștera, Peștera Ialomiței, Sfinxul, Lacul Bolboci, dar și cele 16 muzee şi case memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște (Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei, Muzeul de Artă, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic etc).

Cu acest prilej, președintele Corneliu Ștefan a transmis: ,,Județul Dâmbovița are patrimoniu cultural, industrie, dar și zonă montană, cu cea mai nouă stațiune de interes național, Padina – Peștera, pe care dorim să o promovăm atât la nivel național, cât și la nivel european. Ne dorim ca județul Dâmbovița să fie vizitat nu numai de români, ci și de toți cetățenii care își doresc un județ curat, un județ în plină dezvoltare, un județ care, în ultima perioadă, a început să ia amploare din toate punctele de vedere pentru atragerea turiștilor și, nu în ultimul rând, a investitorilor (…).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...