MINISTRUL STROE, NOI PRECIZĂRI DESPRE RELUAREA LIGII I

Mihai ROŞOIU

Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că meciurile se vor desfăşura, după cum era de aşteptat, fără spectatori la început. Pe 1 iunie va fi anunţată data exactă când se va relua Liga 1.
„Competiţia va fi posibilă în România atunci când epidemia ne-o va permite, pentru că acest virus a închis sportul, nu Guvernul sau vreo altă instituţie. Probabil că jumătatea lunii iunie va fi această dată, o vom anunţa până pe 1 iunie, ca să existe perspectivă, să existe un orizont de timp de pregătire şi de a pune la punct toate detaliile pentru a reporni competiţia într-un mod foarte sigur.
Reluarea competiţiilor este mult aşteptată şi de spectatori, bineînţeles, dar pentru faza de început va trebui să ne mulţumim din faţa televizoarelor. Riscul epidemio-logic este foarte mare, luând în considerare şi acest lucru vă spun foarte clar, cel puţin în faza incipentă, ca să asigurăm această revenire la activitatea sportivă treptat, etapizat, o vom face fără spectatori”, a declarat lonuţ Stroe la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CINCI SCHIMBĂRI DE JUCĂTORI ÎN LIGA I

In conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă FRF a luat mai multe decizii în vederea reluării competiţiilor Liga 1 şi Liga 2.Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis […]