Ministrul Economiei, Florin Spătaru, europarlamentarul Mihai Tudose și președintele CJ, Corneliu Ștefan au discutat cu liderii de sindicat din industria de apărare de la Mija

0 0

La invitația președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a venit în județ pentru a discuta cu liderii de sindicat din industria de apărare despre oportunitățile din bani europeni pentru retehnologizarea liniilor și echipamentelor de producție, absolut necesare pentru revitalizarea acestei industrii importante pentru economia țării, dar mai ales a județului Dâmbovița.

La întâlnirea cu liderii Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică, de la Mija, a participat, alături de președintele Corneliu Ștefan și ministrul Florin Spătaru, senatorul PSD Titus Corlățean, dar și europarlamentarul Mihai Tudose.

„Împreună cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, europarlamentarul Mihai Tudose și senatorul Titus Corlățean, am discutat astăzi, la Mija, cu liderii Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică.

Industria de apărare poate redeveni o componentă importantă a economiei naționale, dar și a județului Dâmbovița. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem însă în vedere retehnologizarea liniilor și echipamentelor de producție, investiții pentru care trebuie să luăm în calcul accesarea de fonduri europene.

Uzinele din țară, dar și cele dâmbovițene, UPS Dragomireşti, UM Mija şi Uzina Automecanica Moreni, trebuie să țină pasul într-un mediu concurențial extrem de puternic. Accesul pe piața externă este condiționat clar de calitatea produselor livrate și de prețul acestora, iar pentru ca ambii factori să fie îndepliniți, avem nevoie de sprijinul ministrului Florin Spătaru”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

23 de elevi și trei profesori testați pozitiv saptămâna trecută

ISJ Dâmbovița a transmis că,  începând cu data de 10 ianuarie 2022, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița vor funcționa cu prezență fizică, prin raportare la rata de incidență, respectiv la rata de vaccinare.          În săptămâna 3-7 ianuarie 2022, raportat la situația epidemiologică, au fost 13 clase cu […]