MINISTERUL FINANŢELOR Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa Biroul Comunicare şi Servicii Interne ANAF a actualizat Ghidul caselor de marcat

Nr.96497/10.10.2018
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a actualizat, pe site-ul instituţiei, „Ghidul cu privire la înregistrarea informaţiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum şi la emiterea Certificatului de atribuire a numărului unic de identificare – în etapa preoperaţionalizare Registru”.
Acest ghid este publicat pe site-ul Agenţiei la secţiunile:
a) Asistenţă contribuabili, rubrica”Ghiduri curente”
b) Servicii on-line, rubrica”Aparate electronice de marcat fiscale”
Ghidul a fost completat prin introducerea unui subcapitol unde se regăseşte exemplificată modalitatea de accesare a serviciului Spaţiul Privat Virtual pentru transmiterea Formularului C801, din cadrul secţiunii Depunere Declaraţii. De asemenea, au fost introduse clarificări privind fiscalizarea aparatelor de marcat electronice fiscale precum şi precizări referitoare la aparatele de marcat electronice fiscale adaptate.
Reamintim că documentele necesare solicitării şi atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.
Dacă se utilizează această facilitate oferită de ANAF, în colaborare cu Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obţine certificatul în cel mult trei minute.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ "Ion Heliade Rădulescu" DÂMBOVIŢA De veghe în lanul de secară

Astăzi, 11 octombrie, ora 17.00, are loc o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădules- cu” Dâmboviţa. Cartea propusă spre dezbatere este „De veghe în lanul de secară”, autor J. D. Salinger. Prezintă: Claudia Badea „Seara de carte la Târgovişte” este o întâlnire […]