MILITARII VIN ÎN SPRIJINUL DSP

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) pune la dispoziţia Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, în perioada următoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.
„Militarii vor îndeplini sarcini de operatori call-center, pentru realizarea de anchete epidemiologice, precum şi de operatori calculator, pentru completarea bazelor de date care se întocmesc în cadrul acţiunilor de combatere a pandemiei de COVID-19. Primii 230 dintre aceştia acţionează, începând de marţi, 15 decembrie, în judeţele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea”, anunţă Ministerul Apărării Naţionale. De asemenea, potrivit sursei citate, sunt pregătite efective care să-şi desfăşoare activitatea, în aceleaşi condiţii, în Municipiul Bucureşti şi în alte judeţe, în funcţie de solicitările direcţiilor de sănătate publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Înscrierea în programul "Rabla pentru electrocasnice" a fost amânată de teama atacurilor cibernetice

Înscrierea în programul „Rabla pentru Electrocasnice” dedicat persoanelor fizice, care ar fi trebuit să înceapă marţi, la ora 12.00, a fost amânată.Programul Rabla pentru Electrocasnice ar fi trebuit să permită înscrierea persoanelor fizice de marţi, ora 12:00.Amânarea a fost decisă de teama atacurilor cibernetice şi a pericolului de clonare a […]