Mii de amenzi aplicate de poliţiştii dâmboviţeni

În urma unor acţiuni organizate de poliţiştii rutieri, în colaborare cu efective de la ordine publică, au fost constatate 7 infracţiuni şi aplicate 1.070 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.031 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au reţinut 70 de permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.
În perioada 5-8 septembrie a.c., poliţiştii rutieri, sprijiniţi de efective de la ordine publică, au acţionat la nivelul judeţului pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la trafic.
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat 1.070 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.031 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Din totalul acestora, 555 au fost pentru viteză excesivă, 13 pentru depăşiri neregulamentare şi 85 pentru indisciplina bicicliştilor.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 29 de permise de conducere, dintre care 37 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 13 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi 7 pentru consum de alcool.
Totodată, poliţiştii au retras 15 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria şi CL Răzvad le-au pregătit şi anul acesta surprize preşcolarilor şi şcolarilor

Cu frunze arămii aşternute pe drum, cu miros de toamnă şi cu emoţii, cu inima strânsă, cu bucuria revederii, cam aşa a arătat prima zi de şcoală. Anul şcolar 2019-2020 a debutat luni, iar toate şcolile din judeţul Dâmboviţa au fost animate de elevi, profesori şi părinţi. Şi pentru preşcolarii, […]