Mihail Drugă este noul lider al Grupului PNL din Consiliul Județean

0 0

După un sir îndelungat de ședințe în care consilierii județeni liberali au făcut doar act de prezență, Gabriel Grozavu a fost schimbat din funcția (ce-i drept mai mult onorifică) de lider de grup. În locul său a fost ales Mihail Drugă, consilier cu mai multe mandate la activ și fost director al APM Dâmbovița.

        „Consilierii județeni ai PNL Dâmbovița s-au întrunit astăzi pentru a-și alege un nou lider de grup. În cadrul ședinței a fost ales domnul Mihail Drugă pentru a ocupa această poziție deținută anterior de domnul Gabriel Grozavu. Prin această schimbare se dorește dinamizarea activității grupului PNL, iar domnul Mihail Drugă prin experiență acumulată promite un suflu nou, o opoziție constructivă, dar și colaborarea pe proiecte decisive pentru dâmbovițeni.

În continuare, întregul grup al consilierilor județeni liberali va da dovadă de implicare, comunicare eficientă și aceștia vor propune proiecte care să răspundă nevoilor comunităților locale”- a comunicat biroul de presă al PNL Dâmbovița.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Toate unitățile de învățământ din Dâmbovița încep Semestrul II în format clasic

Săptămâna trecută au fost confirmate 77 de cazuri de infectare cu COVID la elevi și 27 la personalul didactic și nedidactic. 49 de clase vor avea activitate online! Semestrul II al anului școlar 2021-2022 începe cu respectarea  prevederilor Ordinului comun al ministrului Educației nr. 3030/14.01.2022 și al ministrului Sănătății nr. […]