Mihai Valentin Mihăilă campioan cu CSU Craiova În vizorul lui Devis Mangia

A.l. 1

Datorită lipsei de condţii, nepriceperii şi lăcomiei antrenorilor, copiii din judeţul Dâmboviţa preferă să se şcolească în alte oraşe. Aşa a fost cazul lui Mihai Valentin Mihăilă, care de cinci ani se pregăteşte cu echipele de copii şi juniorii de la CSU Craiova. Este la grupa lui Daniel Mogoşanu, cu care a câştigat titlu de campion naţional la juniori B, 4-2, cu Dinamo Bucureşti. Finala s-a disputat pe stadionul Juventus Bucureşti, luna trecută.
În semifinale, Craiova a eliminat pe UTA Bătrâna Doamnă, 2-1 şi 2-2. Pentru Mihai Valentin Mihăilă a fost a 4 a finală disputată. A pierdut 3, cu Sportul Studenţesc, UTA Bătrâna Doamnă şi Dani Coman Piteşti şi a câştigat una cu Dinamo Bucureşti. Fără obţiuni în judeţul Dâmboviţa, jucătorul din Finta a ales să joace în cetatea Băniei, la CSU Craiova. Coordonatorul centrului de copii şi juniori al echipei satelit este Silviu Bogdan, fostul arbitru de Liga 1.
Mihăilă (născut în 2000) este în vizorul noului antrenor, Devis Mangia, care l-a convocat la echipa mare la patru antrenamente înaintea plecării în stagiul de pregătire din Austria. Antrenorul italian are în CV o finală europeană la U21 şi un sezon în serie B, cu Ascoli, pe care a reuşit ă o salveze de la retrogradare. Mijlocaşul de 17 ani este pe lista selecţionerului U18, Sandu Tăbârcă, la care evoluează un alt craiovean, Screciu.
La Ştinţa evoluează, cu succes, un alt dâmboviţean, Andrei Ivan (20 de ani) originar din Moreni.

One thought on “Mihai Valentin Mihăilă campioan cu CSU Craiova În vizorul lui Devis Mangia

  1. Mihaila nu a jucat niciodata la vreo echipa din Dambovita. Fiind din Finta,el a inceput fotbalul la Astra Ploiesti (distanta mai mica decat pana la Targoviste), il stiu pe copil din 2010 si am disputat cateva jocuri impotriva echipei lui in 2010 si 2011…Un copil cu foarte bune calitati si de viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişteanul. Andrei Vlad, transferat de la CSU Craiova la FCSB Alături de Niţă, Stăncioiu şi Niga

Portarul târgoviştean, Andrei Vlad, de la CSU Craiova a semnat cu FCSB. Ameninţat de oficialii Craiovei cu răspunderea pentru neprezentarea la antrenamentele Univerităţii, Vlad a ales echipa lui Gigi Becali, care a plătit suma de 400.000 de euro. La un eventual transfer, Universităţii îi va reveni 30% din suma. Alături […]