Mihai Teja: „Am avut jocul în mână, dar cred că ne-am relaxat prematur”

Mihai ROŞOIU

Mihai Teja, 41 de ani, tehnicianul lui Poli Iaşi, a trasat concluziile unei noi partide în care echipa sa a condus, dar a sfârşit prin a pierde meciul.
Moldovenii au condus cu 1-0, dar dâm-boviţenii au reuşit să întoarcă scorul prin reuşitele lui Florea şi Cherchez.
„Din păcate, e greu atunci când pierzi. Am avut jocul în mână, cred că ne-am relaxat şi am făcut nişte greşeli, iar adversarul a venit peste noi. Aceasta este viaţa. A fost un meci frumos pentru public, noi suntem dezamăgiţi că am pierdut. Am invitat adversarul să vină peste noi şi ne-am precipitat. Trebuie să mergem mai departe, vedem ce se va întâmpla.
E frustrant că am condus în majoritatea meciurilor şi de fiecare dată am fost egalaţi sau am pierdut în ultimele minute. E o perioadă grea pentru echipă, dar trebuie să trecem peste”, a declarat Mihai Teja, la Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE URIAŞĂ PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE

Nouă etape a durat invincibilitatea campioanei, Volei Alba Blaj. În etapa a zecea, echipa din Ardeal a fost învinsă de CSM Târgovişte. La Târgovişte, gazdele au învins cu scorul de 3-2 pe Volei Alba Blaj. Târgoviştencele au trecut de şocul înfrângerii din mijlocul săptămânii, din Cupa CEV, şi au reuşit […]