Micii pompieri!

1 0

Curtea Detașamentului de pompieri din Târgoviște a răsunat de glasul copiilor veniți să vadă mașinile de pompieri.

Pompierii târgovișteni s-au bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie ”Fluturașii zglobii” de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște.

După ce au ascultat explicațiile pompierilor, copiii s-au îngrămădit în nacela autospecialei de salvare de la înălțime. La final, aceștia s-au despărțit cu greu de noi dar au spus că vor reveni să ne viziteze.

În același timp, un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița ”Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște, respectând astfel promisiunea făcută cu o lună în urmă, când o altă grupă de copii s-a bucurat de sfaturile pompierilor.

Copiii, curioși din fire, au adresat multe întrebări pompierilor, au insistat să probeze o parte din echipamentele acestora și au văzut și locul unde stau salvatorii în autospeciala de intervenție. Sub supravegherea unui coleg ”micii pompieri” au folosit furtunul pentru stingerea focului.

Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creștere accentuată a cazurilor de pneumonii comunitare în ultimele zile în țară

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Gardă a Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara cu suspiciunea de pneumonie comunitară. Aceasta reprezintă o afecțiune inflamatorie acută a parenchimului pulmonar, de origine infecțioasă. Pneumonia comunitară se transmite pe cale respiratorie, având […]