Mesajul preşedintelui FRB, târgovişteanul Horia Păun, pentru lumea baschetului românesc

Mihai ROŞOIU

În această seară, în contextul pandemiei Covid-19, preşedintele Federaţiei Române de Baschet a transmis un mesaj către toţi participanţii la activitatea baschetbalistică din România (cluburi, antrenori, jucători, arbitri, comisari).

 • fireşte ca sănătatea e cea mai importantă. Pe lângă speranţa că vom trece toţi sănătoşi prin asta, din păcate e inevitabil să nu fim loviţi de o criza economică.
 • în această perioadă ne preocupă situaţia şi soarta tuturor celor din familia baschetului din România: cluburi, antrenori, jucători.
 • din nefericire nu putem previziona viitorul foarte clar, pentru că nu ştim cât timp va trece până această pandemie va dispărea.
 • cu siguranţă, situaţia va fi grea pentru toţi cei implicaţi, cu atât mai grea cu cât perioada pandemiei va fi mai lungă.
 • în momentul în care vom putea şti cu exactitate când baschetul se va putea juca din nou, vom putea să ne gândim la unele soluţii concrete pe care să le oferim familiei baschetului românesc pentru a ajuta la redresarea fenomenului
 • momentan vom încerca să intrăm într-un

dialog cu cât mai multe persoane implicate în baschetul românesc, pentru a identifica pro-belemele reale din prezent.

 • împreuna cu şefii de departamente din FRB vom discuta în regim de videoconferinţă live cu antrenorii, conducătorii de cluburi şi arbitrii din România. După finalizarea fiecărei sesiuni de videoconferinţă, vom publica înregistrarea pe canalele noastre de comunicare, pentru o transparenţă totală.
 • invităm pe absolut toţi cei din familia baschetului românesc să ne trimită pentru început toate întrebările pe care le au şi să expună toate probemele cu care se confruntă în prezent, pe adresa de email info@frbaschet.ro până pe 31 martie, inclusiv.
 • ne vom documenta, vom cauta să oferim răspunsuri şi consultanţă la cât mai multe dintre aspectele pe care voi le veţi sesiza.
 • ulterior, cluburile, antrenorii, arbitrii vor primi emailuri cu detalii despre ziua şi ora la care vor fi programate videoconferinţele dedicate lor.
 • rămâneţi cu toţii sănătoşi, staţi în casă, alături de familiile voastre, pentru ca împreună să reuşim apoi să ne bucurăm din nou de baschet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MOLDOVAN VEDE UN VIITOR SUMBRU PENTRU FOTBALUL ROMÂNESC

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, vede un viitor întunecat pentru fotbalul românesc. Acesta consideră că reluarea campionatului este imposibilă şi speră ca pandemia de coronavirus să se amelioreze. „Suntem în contact cu jucătorii, dar nu e o situaţie uşoară. E greu să faci antrenamente într-un apartament. Din […]