„Mesajul meu antidrog”, ediţia a x-a, faza judeţeană, şi-a desemnat câştigătorii

Ş.E.

DIGITAL CAMERAConcursul naţional „Mesajul meu antidrog” ,ediţia a X-a, faza judeţeană, şi-a desemnat câştigătorii, într-un cadru festiv, la Palatul Copiilor din Târgovişte. Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa are ca partenere, şi în acest an, o serie de instituţii locale, precum Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România -Filiala Dâmboviţa (Crucea Roşie), Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic (CCD) Dâmboviţa şi Palatul Copiilor Târgovişte.
A fost implementat, la nivel local, în februarie 2013, în unităţile de învăţământ din Dâmboviţa (licee şi şcoli generale). Concursul s-a desfăşurat pe 6 secţiuni de concurs (creaţie pagină web, film scurt metraj, spot publicitar, fotografie digitală, eseu literar, arte vizuale) şi a avut un număr de peste 100 elevi înscrişi.
„Mesajul meu antidrug! este un concurs binecunoscut în rândul populaţiei şcolare din judeţul nostru”, ne-a declarat inspector de poliţie Nicoleta Bobe, coordonator Centrul Antidrog Dâmboviţa. „Se află anul acesta la a X-a ediţie. Prin acest concurs dedicat elevilor de gimnaziu şi de liceu, ne-am dorit să le oferim o alternativă de petrecere a timpului liber, prin care ei să-şi exprime ideile, atitudinea vizavi de consumul de droguri.
Au fost lucrări foarte bune şi anul acesta, ca şi în anii anteriori. Secţiunile de concurs au fost dintre cele mai diverse, astfel încât am avut secţiunea de arte vizuale cu grafică şi pictură, la secţiunea pagină web, de asemenea, lucrări foarte bune. Nu în ultimul, rând aş putea să menţionez eseurile, atât pentru gimnaziu cât şi pentru liceu şi de asemenea, secţiune un pic mai dezvoltată, cu mai multe subsecţiuni -fotografie digitală, spot şi film de scurt metraj. (…) Iată că putem spune faptul că elevii au avut şanse diverse de manifestare, în funcţie de aptitudinile pe care le au. Au fost o mulţime de elevi care s-au înscris pentru mai multe secţiuni în cadrul aceluiaşi concurs, cu rezultate deosebite”, a mai precizat Nicoleta Bobe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BACALAUREAT REZULTATE FOARTE BUNE LA EVALUAREA ORALĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Deocamdată, veştile în ceea ce ce priveşte rezultatele obţinute la Bacalaureat sunt foate bune. Ne referim aici, în mod special, la proba de evaluare a competenţelor de comunicare orală în limba română. Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Anton, din cei 3.541 de candidaţi prezenţi la această probă (123 […]