MERGEM LA IAŞI! CS Municipal Târgovişte – CET Govora Rm. Vâlcea 3 – 0

Mihai ROŞOIU
0 0

voleiScurt şi la obiect. Astfel poate fi caracterizată victoria Târgoviştei în al doilea meci al play-off-ului din seria A2 Vest. Voleibalistele lui Alexandru luhasz a câştigat de fiecare dată în faţa tinerelor voleibaliste de la Râmnicu Vâlcea şi şi-au asigurat prezenţa în următoarea fază a competiţiei, respectiv barajul de promovare, care se va desfăşura în luna mai, la laşi.
În niciunul dintre cele trei seturi Târgoviştea nu a cedat iniţiativa chiar dacă Hambele şi compania au jucat, mai degrabă, cu frâna trasă.
lnteresant a fost că după finalul primei perioade, antrenorul luhasz a schimbat strategia din mers pentru că în tribune s-au aflat reprezentanţi ai clubului Penicilina laşi, formaţie care se află în luptă directă cu CS Municipal la barajul de promovare. Avertizat de oficialii clubului, tehnicianul luhasz şi-a menajat vedetele şi a încercat să obţină victoria fără să dezvăluie prea multe dintre secretele tactice pregătite pentru partida de miercuri.
Pentru CS Municipal urmează o nouă perioadă de pauză, 17 mai fiind data la care este programat primul joc din cadrul turneului de la laşi. În capitala Moldovei se vor afla cele mai bune 4 formaţii ale ligii secunde, respectiv CS Municipal Târgovişte, Penicilina laşi, Rapid Bucureşti şi Universitatea Oradea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

10 ANI DE SUPREMAŢIE TÂRGOVIŞTEANĂ

Într-un istoric al confruntărilor dintre CSM Târgovişte şi Univ. Goldiş ICIM Arad din 2003 până în prezent echipa târgovişteană conduce cu scorul de 28-9. Mai jos aveţi o listă a ultimelor 37 de meciuri dintre cele două echipe: Confruntări anterioare CSM Târgovişte vs ICIM Arad: 28 – 9   2012/2013 […]