Memoria Eroilor Neamului, cinstită cum se cuvine în județul Dâmbovița 

Date:

Membrii filialei „Mihai Viteazul” Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, s-au întrunit în cadrul unei ședințe speciale pentru a face bilanțul pentru anul 2023 și a-și asuma un plan ambițios pentru anul 2024.

Cultul eroilor are o importanță fundamentală în societatea noastră, deoarece reprezintă o modalitate de a onora sacrificiile făcute de militari și de eroi pentru apărarea valorilor și a libertății noastre. Prefectul Claudia Gilia a participat la aceste lucruri  și a transmis un mesaj. 

” Prin cultivarea respectului și recunoștinței față de acești eroi, noi reafirmăm angajamentul nostru de a nu uita niciodată curajul și devotamentul lor.

Este esențial să transmitem viitoarelor generații lecțiile pe care ni le-au predat eroii noștri, deoarece aceste lecții sunt fundamentale pentru înțelegerea identității noastre ca neam. Eroii neamului au demonstrat că valorile precum curajul, devotamentul și sacrificiul de sine sunt fundamentale în construirea unei societăți juste și libere. 

Prin urmare, i-am felicitat pe membrii filialei „Mihai Viteazul” Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” pentru responsabilitatea cu care se apleacă asupra acestei misiuni. 

Ei păstrează vie memoria acestor eroi și se asigură că transmit povestea eroilor și valorile acestora viitoarelor generații.

Identitatea noastră ca neam este puternic influențată de sacrificiile și realizările eroilor noștri. Cultul eroilor ne conectează cu trecutul nostru și ne inspiră să ne construim viitorul în conformitate cu valorile și idealurile pentru care acești eroi și-au dat viața. Prin onorarea eroilor noștri, ne consolidăm identitatea națională și dobândim puteri să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri.”, a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...