MEDALII PENTRU KARATEKA DÂMBPVIȚENI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL INTERSTILURI

Date:

Campionatul Național de Karate Interstiluri pentru minicadeți, cadeți, juniori U21 și seniori s-a desfășurat în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic și Sportiv de la Izvorani, în perioada 22-23 aprilie. Pe durata competiție s-au întrecut 580 de sportivi, ce au reprezentat 70 de cluburi din țară. Competiția a fost una extrem de puternică, iar la startul acesteia au fost prezenți cei mai buni sportivi de pe fiecare comisie de stil din cadrul Federației Române de Karate.

Sportivii de la CS Târgoviște, antrenați de Ionuț Munteanu, au avut parte de evoluții mai mult decât bun pe durata competiției, iar la final au obținut un total de 7 medalii: 2 de argint și alte 5 de bronz. Prin cucerirea celor șapte medalii, obiectivul propus înaintea întrecerii a fost îndeplinit.

Medaliile de argint au fost adjudecate de echipa de kata senioare, alcătuită din Ștefania Huiu, Ana Maria Bălan și Anastasia Dinu, dar și de junioarea Ana Maria Hura-Tudor, în proba de kumite (categoria -53 kilograme).

Cu bronz au revenit acasă Lorelley Andrei (kumite senioare – cat. 50 kg), Lorelley Andrei (kumite U21 – 50 kg), Adrian Drăguș (kumite U21 – +84 kg), Alexandru Munteanu (kumite juniori – 61 kg) și Rareș Stanciu (kumite cadeți  -57 kg).

Pe locul 5, aproape de podium, s-au clasat Andreea Geana (kumite U21 – 50 kg), Ștefania Huiu (kumite junioare – 66 kg), Alexandru Vede (kumite cadeți +70 kg) și Anastasia Dinu (kata minicadete).

O evoluție bună, câștigând un tur, au avut și sportivii: Ana Maria Bălan (la kata individual junioare), Fabian Constantin (cadeți kumite) și Andrei Alexandru (minicadeți kumite). Au mai participat și s-au prezentat onorabil: Valentin Cârlan (seniori kumite), Mihai Stan (juniori kumite), Corvin Ilie(cadeți kumite), Anastasya Andrei și Andreea Bobeică,  la minicadete kumite. Din comisia de arbitraj a făcut parte și Octavian Pomârleanu.

Secția de karate din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște a participat la acest campionat cu un lot format din 17 de sportivi, ei participând la 19 probe individuale și una pe echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...