MEDALII PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE LA NAȚIONALELE DE RADIO ORIENTARE

Date:

Localitatea Cugir a fost gazda a două competiții naționale de radio orientare: Campionatul Național de Tineret și Cupa Decebal.
Competițiile au adus laolaltă cei mai talentați tineri radio orientariști din țară, iar CSM Târgoviște  s-a remarcat prin performanțe deosebite.
Tinerii noștri sportivi au obținut un total impresionant de medalii: 9 de aur, 5 de argint și una de bronz, confirmându-și astfel valoarea și pregătirea excelentă.
Printre performeri s-au numărat Badea Damian și Liță Teodora, care au câștigat câte două titluri de Campioni Naționali la categoriile de 16 ani masculin și feminin, respectiv medaliile de aur aferente.
De asemenea, tânărul Dinu Călin a obținut două titluri de Campion Național și medaliile de aur corespunzătoare. Alți sportivi remarcabili au fost Cojoacă Diana, Dinu Filip și Tur Eric, fiecare reușind să cucerească câte un titlu de Campion Național.
În cadrul competiției Cupa Decebal, echipa noastră s-a impus categoric, ocupând locul 1 prin eforturile sportivilor Petrovici Victor, Liță Teodora, Badea Damian, Cojoacă Diana, Dinu Filip, Dinu Călin și Tur Eric.
Performanțele elevilor antrenați de Pavel Babeu nu au trecut neobservate, iar rezultatele obținute la Cugir demonstrează că acești tineri sunt pregătiți să înfrunte cu succes următoarele provocări la nivel național și internațional. Cu încredere și determinare, sportivii noștri își propun să continue seria de succese în competițiile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...