MEDALII PENTRU CS TÂRGOVIȘTE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE BOX PENTRU JUNIORI

Mihai ROŞOIU
0 0

Performanță deosebită realizată de pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest a Campionatului Național de box rezervat juniorilor, care au reușit să intre în posesia a două medalii de bronz. Boxerii, pregătiți de Gheorghe și Alexandru Stan, care au urcat pe podium la competiția găzduită de sala de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila, în perioada 17-21 noiembrie, au fost Eduard Vintilescu și Angelo Arghira.
Eduard Vintilescu a cucerit bronzul la categoria 75 de kilograme, iar în semifinale a fost învins de suceveanul David Bratu. În schimb, Angelo Arghira și-a trecut în palmares medalia în limitele categoriei 80 de kilograme. În meciul pentru intrarea în finala categoriei, sportivul nostru a fost învins de oneșteanul Cosmin Buleu. Ambii medaliați ai clubului nostru au participat pentru prima dată la un Campionat Național.
„Sportivii noștri au boxat exemplar la acest Campionat Național. Au boxat împotriva unor adversari puternici și au strâns mult din dinți până au intrat în posesia medaliilor. Prin cele două urcări pe podium am confirmat încă o dată valoarea boxului târgoviștean”, ne-a precizat antrenorul Gheorghe Stan.
Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a avut o comportare lăudabilă la Campionatul Național de juniori a fost Luca Bâlea. La categoria +80 de kilograme, acesta s-a oprit în sferturi, fiind învins de un pugilist bănățean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GHERGU I-A CRITICAT PE ARBITRI MECIULUI CU RAPID

Chindia Târgoviște a fost la câteva minute de o victorie mare în duelul cu Rapid, deși a rămas cu doi oameni mai puțin înainte de pauză, însă golul din ofsaid al lui Marzouk le-a tăiat aripile dâmbovițenilor.Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. La final, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, și elevii […]