MEDALIE DE BRONZ PENTRU MATEI BUCURA

Mihai ROŞOIU
0 0

Mai mulți tenismeni de la Clubul Sportiv Târgoviște au fost angrenaţi, în competiții dedicate copiilor și cadeților. Majoritatea dintre sportivii antrenați de Florin Râpeanu s-a oprit în faza sferturilor turneelor la care au luat parte.
Matei Bucura a reușit în proba de dublu a Circuitului Național FRT – Cupa Văideanu, găzduită de orașul Brașov să atingă faza semifinalelor. La acest turneu, la categoria U12, Matei a făcut pereche Mihnea Tamași, de la CS Ceramus. Binomul Bucura/ Tamași a fost învins în penultimul act al întrecerii de perechea Karlo Piticaru (AS CS Tenis Nord Bucovina)/ Lucas Milos (CS Helios Timișoara), cu scorul de 0-6, 2-6.
În schimb, în meciul pentru intrarea în careul de ași al întrecerii, perechea alcătuită din Bucura/Tamași a trecut de Călin Munteanu (CSM Unirea Slobozia)/ Matei Prunescu (AS CS Elite Tenis), cu 6-3, 6-3.
De asemenea, în proba de simplu, Matei Bucura s-a oprit în faza sferturilor de finală.
La un alt concurs, la categoria U14, la Cupa Elite Pantelimon, găzduită de baza sportivă ACS Elite Tenis, din județul Ilfov, Andrei Dincă a ajuns până în faza sferturilor, unde a cedat în fața lui Erik Neacșa (CS Dinamo București), cu 3-6, 1-6.
Totodată, la Cupa TCH – ediția a 10-a, din capitală, la categoria U12, Maria Oprea a fost eliminată tot în faza sferturilor. Aceasta a fost depășită de Natalia Dragomir (ACS Tennis Performance), cu 2-6, 4-6. Pentru Maria, acesta a reprezentat al cincilea turneu FRT la care a luat parte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, ELIMINATĂ DE LA INDIAN WELLS

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu, adică toate cele trei românce prezente pe tabloul de simplu de la turneul Indian Wells, au fost eliminate, duminică, din competiția din Statele Unite, cea mai mare surpriză fiind înfrângerea suferită de fostul lider mondial, Simona Halep, în fața unei adversare mult mai […]