Published On: mar, oct. 8th, 2019

MEDALIE DE ARGINT PENTRU MARIA CIOCLEA

nichiduta.ro

Rezultat notabil pentru Maria Cioclea la Campionatul Naţional Individual de lupte U23, desfaşurat în Covasna, la sfârşitul acestei saptamâni. Sportiva de la CS Târgovişte, antrenata de Cornel Cornea, a devenit vicecampioana a României, dupa o evoluţie foarte buna pe întreaga durata a competiţiei. Luptatoarea clubului nostru a obţinut medalia de argint în cadrul concursului destinat categoriei 53 de kilograme. Locul 2 de la Naţionalele U23 reprezinta unul dintre cele mai bune rezultate obţinute de Maria în sezonul actual.
Un alt luptator de la CS Târgovişte care a urcat pe podium în Covasna a fost Ionuţ Draganescu. În limitele categoriei 70 de kilograme, sportivul nostru a cucerit medalia de bronz.
De asemenea, dupa o evoluţie apreciabila, Dan Vlasceanu a terminat pe locul 4, întrecerea destinata categoriei 74 de kilograme.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro