MEDALIE DE ARGINT PENTRU MARIA CIOCLEA

Mihai ROŞOIU

Rezultat notabil pentru Maria Cioclea la Campionatul Naţional Individual de lupte U23, desfaşurat în Covasna, la sfârşitul acestei saptamâni. Sportiva de la CS Târgovişte, antrenata de Cornel Cornea, a devenit vicecampioana a României, dupa o evoluţie foarte buna pe întreaga durata a competiţiei. Luptatoarea clubului nostru a obţinut medalia de argint în cadrul concursului destinat categoriei 53 de kilograme. Locul 2 de la Naţionalele U23 reprezinta unul dintre cele mai bune rezultate obţinute de Maria în sezonul actual.
Un alt luptator de la CS Târgovişte care a urcat pe podium în Covasna a fost Ionuţ Draganescu. În limitele categoriei 70 de kilograme, sportivul nostru a cucerit medalia de bronz.
De asemenea, dupa o evoluţie apreciabila, Dan Vlasceanu a terminat pe locul 4, întrecerea destinata categoriei 74 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De ce releaţiile dintre Sorana Cîrstea şi Simona Hale sunt reci? FOSTUL ANTRENOR AL SIMONEI A DEZVĂLUIT MOTIVUL

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep de la senioare a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre perioada de colaborare pe care a avut-o alături de fostul lider mondial WTA, însă şi despre controversele şi greutăţile pe care le-a avut de depăşit sportiva venită din Constanţa. […]