Meda Park Winter Cup 2017 s-a încheiat

Mihai ROŞOIU
0 0

Meda Park Winter Cup 2017, competiţia de baschet 3×3 organizată de Asociaţia Be You cu sprijinul Meda Park, a fost o etapă FIBA Word Tour contând în clasamentul mondial FIBA ce propulsează cei mai bine clasaţi jucători în ţările lor către campionatele europene, mondiale sau către Jocurile Olimpice (baschetul 3×3 devenind din acest an disciplină olimpică).
La turneu au participat 31 de echipe din mai multe ţări, unele mixte cu jucători din Statele Unite, Serbia, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Nigeria şi din mai multe zone ale României.
Categoriile acestei ediţii au fost: -14 Masculin, -18 Masculin, Open Feminin şi Open Masculin, baschet în scaun rulant. De asemenea, am avut concursuri pentru public şi jucători: X şi 0 cu reguli inedite şi aruncări de 3 puncte şi activităţi de educaţie non-formală.
În afara punctelor FIBA participanţii s-au luptat şi pentru premiile de peste 20 000 de lei oferite de către sponsorul turneului, Meda Park. Tot cu susţinerea Meda Park am reuşit să aducem la Târgovişte cel mai bun freestyler din Marea Britanie şi unul din cei mai buni din lume, deţinător de recorduri Guinness, Andrew Wilding.
Ne-au încântat cu reprezentaţiile lor şi dansatorii clubului All for dance din Târgovişte şi tinerii artişti târgovişteni Alin Răvoiu şi Victor Paraschiv. Nu putem omite sprijinul oferit de Crucea Roşie Dâmboviţa care ne-a asistat pe toată perioada turneului şi a avut grijă ca participanţii să primească îngrijirile necesare de câte ori a fost nevoie.
Câştigătorii ediţiei din acest an au fost: -14 masculin – Jelly is here; -18 masculin – Şacalii; Open Feminin – All Star; baschet în scaun rulant – Fire Wheels şi locul 1 la categoria cea mai disputată, Open Masculin, a fost câştigat de Intergalactic din Serbia, echipa momentului în baschetul 3×3 mondial.
Chiar dacă abia s-a încheiat această ediţie, deja am început alături de partenerul nostru Meda Park pregătirile pentru anul viitor când vom începe seria de evenimente sportive cu un turneu organizat în Portugalia în primăvară, urmat în august-septembrie de un mega-turneu în Târgovişte care va include şi un festival de cultură urbană, street food şi altele despre care vom da detalii la începutul anului viitor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nicio schimbare SORANA CÎRSTEA A RÀMAS PE LOCUL 37

Simona Halep ocupă locul I WTA, cu 6.175 de puncte, pentru a 11-a săptămână la rând, potrivit ierarhiei date publicităţii, luni, de WTA. În absenţa competiţiilor pentru cele mai bune jucătoare din lume, nu sunt modificări în partea superioară a clasamentului WTA. Astfel, în Top 100 WTA, Sorana Cîrstea se […]