Meci mare pentru târgovişteanul din poarta FCSB ANDREI VLAD, EROUL FCSB LA OVIDIU

Mihai ROŞOIU
0 0

In etapa a şasea din Liga I Betano, în meciul cu Viitorul (3-1 pentru FCSB), Nicolae Dică a fost forţat să îl schimbe, în repriza a doua, pe Cristi Bălgrădean. In minutul 64, goalkeeper-ul FCSB-ului a acuzat o durere musculară, iar în locul lui a intrat portarul Andrei Vlad.
Helmuth Duckadam a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului intrat, portarul de rezervă, Andrei Vlad: „Eroul partidei este Andrei Vlad. A scos două mingi fantastice, care puteau întoarce soarta partidei. DacăViitorul marca la şutul lui lanis, greu întorceam rezultatul”, a spus preşedintele de imagine al FCSB-ului, la ProSport, care a mai concluzionat: „Trebuie să avem mai multă încredere în Vlad”.
Duckadam a mărturisit că cel mai probabil Bălgrădean va face parte din primul 11 al lui Dică pentru meciul retur din playoff-ul Europa League, în faţa celor de la Rapid Viena. „Din câte am înţeles are o mică con-tractură, cred că va juca joi (n.red. – 30 august). Nu cred că este ceva grav, nu şchiopăta la finalul meciului”, a spus fostul portar pentru ProSport, care i-a luat apărarea lui Bălgrădean pentru evoluţia din meciul tur din Austria, când a primit trei goluri: „Eu cred că cei care l-au acuzat la golul trei greşesc pentru că am stat şi eu în poartă. Acea minge nu avea unde să o respingă, decât în faţă, ceea ce a şi făcut. La celelalte două goluri nu a avut ce să facă. A făcut o partidă foarte bună”. FCSB – Rapid Viena va fi joi, 30 august, pe Naţional Arena, de la ora 21:30.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MECIUL DINTRE PETROLUL ŞI CHINDIA A FOST AMÂNAT

Schimbare de program pentru petroliştii conduşi de Leo Grozavu. Meciul pe care ar fi trebuit să îl desfăşoare în weekend, derby-ul cu Chindia, îl va desfăşura abia peste două săptămâni şi jumătate. Decizia vine ca urmare a lucrărilor care vor avea loc la stadionul „Ilie Oană”. Invinsă surprinzător vinerea trecută […]